Donatie doen? Klik hier!

  language

 • Nederlands
 • English
Navigation Menu

Een rustdag in Bad Münstereifel. Fons en Pia komen een middag op bezoek en het geeft mij de gelegenheid om de was eens goed te doen en mijn rugzak schoon te maken. Hij stinkt van de doordrenktheid met zweet van de afgelopen weken.

Het mag allemaal van mijn hospita, Frau Görgens. Ik zit per toeval op een van de vele pelgrimsroute naar Santiago en ze ontvangt me hartelijk. Wonderlijk hoe mensen na slechts een handdruk hun voordeursleutel aan een totaal vreemde man durven geven.  Zo veel vertrouwen. Ze vindt ook dat ik meer moet eten. “Ess doch Junge, du musst noch weit laufen!”. Ik ontmoet vele moeders deze reis.

20150715_174208Met Fons en Pia heb ik bij het treinstation afgesproken. Maar ze komen aan de andere kant van t stadje binnen. Om naar t station te komen moet je dan met een omweg over de berg. Eenmaal hier is de picnicplek toch weer daar. Maar daar is het niet fijn dus toch maar terug. En om te parkeren weer naar de andere kant.  We hebben de Bahnhof vijf keer gezien. Wo ist der Bahnhof, natuurlijk vrij naar Koot en Bie.

We hebben een genoeglijke middag.

 

  1 Comment

 1. Wim,

  Een rustdag is wel eens goed om alles op orde te brengen. Niet te vaak doen svp, want ons zomerreces loopt eind augustus af en de eerste donderdag in september beginnen we weer en rekenen we weer op jouw bijdrage in een fanatiek spel.Afgelopen donderdag het seizoen met een goed glas bier afgesloten.

  groet Jan

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.beinginmotion.eu/wo-ist-der-bahnhof-2
Twitter