Donatie doen? Klik hier!

    language

  • Nederlands
  • English
Navigation Menu

Vorig jaar rond deze tijd zat ik in Haarlem in mijn eentje naar een concert van de mooiste stukken van Bach te luisteren. Ik bedacht me toen dat het mooier zou zijn geweest met zijn tweeen. Het gevaar bestaat dat dat dit jaar weer gebeurt, maar nu heb ik in ieder geval twee mooie plekken gereserveerd op woensdag 13 december (aanstaande woensdag ja 🙂 voor het Weihnachtsoratorium van Bach in het concertgebouw in Amsterdam.

Wie die avond naast mij wil zitten mag mee. Hieronder een soort van voorproefje.

 

    3 Comments

  1. Oohh ik lees het te laat zie ik..

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.beinginmotion.eu/weihnachtsoratorium-in-amsterdam
Twitter