Donatie doen? Klik hier!

    language

  • Nederlands
  • English
Navigation Menu

wandelingen

Wie zijn wij? Hoe definiëren wij onszelf? Waar horen wij bij? Het zijn belangrijke vragen in deze tijd waarin we onze levens openstellen naar de wereld maar paradoxaal genoeg in al die openheid lijken te verdwalen.

In mijn wandeling van Ierland naar Istanbul staat het thema identiteit centraal. Op mijn blog kun je de reisverhalen lezen en in mijn boeken kun je het verhaal van die bijzondere wandeling teruglezen. Tijdens de winter staat die lange tocht even stil. Ik houd er van om in de natuur te verblijven, mijn tentje ergens aan het pad of op een campinkje op te slaan. Dat kan moeilijk in de winter. Ook hebben veel mensen gezegd wel eens mee te willen lopen op mijn tocht door Europa, maar de route ligt dan net te ver weg. Daarom organiseer ik dit voorjaar een aantal wandelingen, om in beweging te blijven, om met het thema bezig te blijven.

pelgimspad deel 2We gaan tien dagen het pelgrimspad door zuid Nederland volgen. 

Tijdens deze wandelingen werken we met korte oefeningen rond de vragen die identiteit oproept. Het wandelplezier is daarnaast minstens zo belangrijk. Het wandeltempo en de afstanden zijn goed te volgen als je een normale conditie hebt, wandelervaring is niet noodzakelijk. En is alleen ook maar alleen? Breng gerust een vriend(in) mee! De wandeldagen staan los van elkaar en zijn ook afzonderlijk te doen, je hoeft dus niet de hele serie te lopen.

De wandeldagen en begin- en eindpunten: (bij benadering)

15 april: Den Bosch – Haren

20 en 21 mei: Haren – Vessem – Valkenswaard

27 en 28 mei: Valkenswaard – Maarheeze – Tungelroy

10 en 11 juni: Tungelroy – Maaseik – Sittard

23, 24 en 25 juni: Sittard – Heerlen – Margraten – Visé

Tijden en route: We starten rond 0930 uur en eindigen rond 1700 uur. De route en het start- en eindpunt worden van te voren bekend gemaakt. Als je één dag meeloopt hoef je alleen je eigen lunch mee te brengen. Voor de meerdaagse wandelingen stemmen we na aanmelding samen af hoe overnachtingen geregeld zullen worden. In principe zal dat in B&B of op campings zijn.

Aanmelden doe je via het contactformulier op de pagina contact. Je aanmelding is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld, een bijdrage aan de Stichting Vluchteling, is minimaal €10, maximaal €30, zelf te bepalen. Je vindt het formulier op deze site.

 

 

 

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.beinginmotion.eu/wandelingen
Twitter