Donatie doen? Klik hier!

  language

 • Nederlands
 • English
Navigation Menu

Ten eerste: Er kan weer gereageerd worden op de blog! Het spamfilter hield alles tegen. Nu houdt het niets meer tegen maar dat is mijn probleem.

Ik had gisteren nog wel thuis kunnen komen als ik die laatste 12 kilometers naar Nijmegen gewoon doorgelopen was. Het was een lange en warme dag geweest en mijn voeten deden inmiddels pijn. Maar bovenal was daar het idee om die warme nacht langs de Waal te slapen. Dus ik heb mijn tent weggezet, gezwommen en tot laat in de nacht de volle maan boven Nijmegen en boven de Waal op me in laten werken.

20150630_213650Het water dat met snelheid door de bedding stroomt, de volle maan, de warme donkerte en de stilte maakten de nacht tot een ideale plek voor mijmeren en herinneren. Voor tranen en voor vreugde. Ik geloof dat de verbinding tussen vreugde en verdriet wordt gevormd door ontroering.

 

 

20150629_152146De dag daarvoor had een ik een wandelonmoeting met mijn webcoach. Hier zit ze aan haar buro. Ze zegt dat ik jullie moet vragen naar jullie verwachtingen en wensen, wat jullie graat willen dat ik schrijf, waar je je blij van wordt en waar juist niet van. Dus stel ik nu die vraag. Wat wil je graag dat ik schrijf, anders of meer, of minder.

 

  3 Comments

 1. Graag zou ik mijn vraag nog verder willen uitdiepen: Wat maakt, dat Wim’s trouwe lezers blijven lezen? Wat maakt dat de mensen die op berichten reageren dit graag doen?

  Mij gaat het niet zozeer om waar jullie blij van worden, maar wat jullie er aan waarde uithalen? En de vraag die hierop volgt is dan ook: wat zou Wim jullie nog meer aan waarde kunnen bieden?

 2. Wow respect Wim! In deze hitte toch doorstappen, heel knap! Ik geniet van wat je schrijft en wat mij betreft mag je best nog meer gedachten, spreuken en overpeinzingen delen…. Maar doe vooral ook wat goed voelt voor jou! Succes nog en ik blijf je volgen….

 3. Wim,
  mooi jouw beschrijving over je overnachting aan de Waal. Het is die omgeving (Lent) waar ik ben geboren en de plek waar ik vroeger als kind speelde en avontuur beleefde.
  Suc6 met je tocht.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.beinginmotion.eu/stroming-aan-de-waal
Twitter