Donatie doen? Klik hier!

    language

  • Nederlands
  • English
Navigation Menu

Aanstaande zaterdag begin ik met het Pelgrimspad van Den Bosch naar Visé, elke dag 25 km, een aantal keren twee of drie dagen achter elkaar. Op de pagina wandelingen (https://www.beinginmotion.eu/wandelingen/) op deze site vind je de gewijzigde planning van deze wandeling. Er komt werk tussendoor en er valt werk weg. Ik start daarom niet vroeg in de zomer al aan de laatste etappe van Belgrado naar Istanbul maar waarschijnlijk pas in augustus. Over augustus gesproken….

In Villa Augustus in Dordrecht was deze week Toon Tellegen te gast. Ik heb hem helaas gemist, was er graag bij geweest. In de aankondiging stond een prachtig gedicht van hem, eentje die goed verwoordt wat ik ook met deze wandelingen wil uitdragen.

“Waarom schrijf ik? Ik schrijf omdat ik wil schrijven dat ik gelukkig ben. Op een dag zal het zover zijn en zal ik schrijven met het puntje van mijn tong tussen mijn tanden, en met rode oren en rode wangen: ik ben gelukkig. Als ik daarna ooit nog twijfel en meen dat ik verdrietig ben of de wanhoop nabij of zelfs reddeloos verloren, kan ik altijd opzoeken wat ik werkelijk ben: gelukkig” 

 

 

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.beinginmotion.eu/pelgrimspad
Twitter