Donatie doen? Klik hier!

  language

 • Nederlands
 • English
Navigation Menu

‘T is lekker vandaag! Bewolkt, niet te warm. Ik mag over een rustige asfaltweg naar Pirot lopen. Oké, de routedirectie wil mij weer de heuvels en de bossen insturen maar ik kies voor die naastgelegen asfaltweg.  Mijn rug voelt nog een beetje strak en nerveus en die wil ik vandaag graag ontzien. Ik heb mezelf wel ff genoeg pijn gedaan.

Heel veel dank voor jullie aanmoediging, suggestie en lieve woorden op mijn blog, app en mail! Als ik het goed hoor van jullie allemaal mag ik mijn eigen vreugde in t kleine zoeken. Dingen waar je gewoon vrolijk van wordt. Eén van de suggesties heb ik maar meteen in de praktijk gebracht. Dat kón, over die rustige weg: mijn oortjes in en mijn eigen favoriete muziek luisteren. Ik.was bijna vergeten dat die gewoon op mijn smartphone staan. En meeblèren! Je kunt ook té diep gaan hè?!. Een nummertje deel ik graag met jullie. Omdat t zo toepasselijk is…. De tekst kun je op vele manieren horen. Die van mij gaat over thuiskomen bij jezelf.  Enjoy!

  2 Comments

 1. Mooi nummer! Ik lees nu je 3 laatste blogs achter elkaar! Wat mooi kan je toch weer alles verwoorden en wat ga je toch weer voor 100 % Niet gek dat je dan soms even de vreugde niet kunt zien! Al weet Ik zeker dat deze er wel is! En ook accepreren dat dit zo is, hoort bij deze reis denk Ik!
  Ik vind het weer super knap dat je deze prestatie levert en Ik volg je avonturen graag! Ik las het terwijl Ik borstvoeding geef! Ik mijmer over je tocht, je drijfveren, je doorzettingsveogen en wilskracht… Benieuwd wat het kleine ventje in mijn armen hier straks van denkt als hij ouder is… wat voor beproevingen in het leven zullen er dan weer zijn??? Veel succes nog en veel liefde vanuit het regenachtige Utrecht!

  • Met zo’n moeder? 🙂

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.beinginmotion.eu/naar-huis-wandelen
Twitter