Donatie doen? Klik hier!

    language

  • Nederlands
  • English
Navigation Menu

Nog een laatste ochtend op het strand en een wandeling door de duinen. Natuurlijk (natúúrlijk) verbrand op het strand, wat het lopen moeilijk maakt. Ik ben niet zo goed in insmeren…wel vreemd voor iemand die weken door de blakende zon loopt!?

Morgen kuier ik op mijn gemakje naar het veer en dan de trein naar huis. Ik had nog een afspraak in Amsterdam maar die is afgezegd. Ik heb de hele dag om thuis te komen, ik kan maar beter zorgen dat ik er weer echt aankom.

Dank weer voor jullie meelezen en reageren. Tot de volgende lange wandeling! 🙂

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.beinginmotion.eu/naar-huis-2
Twitter