Donatie doen? Klik hier!

    language

  • Nederlands
  • English
Navigation Menu

Eind juni begin ik aan de volgende etappe van mijn wandeling van Ierland naar Istanbul. Vorig jaar heb ik Robin Hood’s Bay aan de oostkust van Engeland bereikt, nu ga ik verder vanaf de Nederlandse westkust, Hoek van Holland. Wandelend door Nederland, Duitsland en Oostenrijk hoop ik in Wenen aan te komen aan het einde van deze reis. Maar natuurlijk is het doel te genieten van deze lange, lange wandeling en weer meer ideeen op te doen over identiteit.

De ervaringen en ontmoetingen die ik daarmee vorig jaar had op mijn weg door Ierland en Engeland zijn gebundeld in een boek dat “A Way of Home”/”De Weg van Thuis” zal gaan heten. De Engelse versie is klaar en hopelijk zal op 21 juni ook de Nederlandse versie gepresenteerd worden. Het is een e-book, maar op aanvraag zijn tegen kostprijs gedrukte exemplaren verkrijgbaar op die dag.

20150427_115031Genoeg reden voor een feestje! Op die 21e juni wil ik jullie graag uitnodigen voor een midzomeravond concert van 7 tot 11 uur in de tuin van het oude klooster in Breda waar ik nu woon. Er is ruimte voor ca. 50 mensen en ik wil jullie, de volgers van mijn blog graag als eersten uitnodigen hiervoor. Op 1 juni gaat de algemene uitnodiging uit.

Ik hoop dat jullie aanwezig zullen zijn, om samen een mooie zomeravond te hebben. Er is ruimte om te overnachten voor de snelle beslisser die lang wil blijven.

 

 

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.beinginmotion.eu/midzomeravond-concert-in-breda-op-21-juni
Twitter