Donatie doen? Klik hier!

    language

  • Nederlands
  • English
Navigation Menu

Voor iedereen die zin heeft om een eindje mee te lopen!

De te lopen afstand in Nederland is 250 kilometers. Als ik op 23 juni in Hoek van Holland vertrek, ben ik op 3 juli in Kleef. In Duitsland mag ik 1400 kilometers lopen, met een beetje geluk ben ik dus rond 20 augustus als er weer werk ligt te wachten, bij de Oostenrijkse grens. Nee, niet Wenen, daar was ik te optimistisch over vorige keer.

LAW 6 Routekaartje Grote Rivierenpadoverzichtduitsland

 

 

 

 

 

Het boek is ook klaar en kan besteld worden, in het Nederlands en in het Engels.

 

Weg_van_Thuis_Front_1

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.beinginmotion.eu/meelopen-in-nederland-en-duitsland
Twitter