Donatie doen? Klik hier!

  language

 • Nederlands
 • English
Navigation Menu
Linz voorbij

Linz voorbij

By on jul 15, 2016 in Blog | 5 comments

20160715_140910Linz ligt al weer achter mij. Dit is het moment waarop sommigen van jullie terugkijken op mijn eerdere berichten en zeggen: gaat ie toch weer te hard. Eerlijk is eerlijk, in zekere zin is dat waar. Maar het voelt goed om een paar drijfnatte modderige bergen over te slaan en dan schiet het wel op, ja.

20160714_081544Gisteren waren zelfs mijn voeten nat. Niks zeggen; eigen schuld, eigenwijs. Alle spullen bij me maar niet aangetrokken. Het is gelukkig goed opgedroogd. Hoe ziet het er verder fysiek uit na vier dagen in de regen? Ik praat daar normaal niet over hè? Een blaar onder de holte van mijn voet, de eerste dag al. Vreemde plek. Een verrekte schouder na de eerste nacht, slecht gelegen in mijn tentje. Ik heb er zalf op gesmeerd, twee jaar geleden van Mags in Ierland gekregen. Ruikt nog goed, smeert goed, niks mis mee en doet wonderen. Gelukkig is daar de tweede dag ook het zachte bed van een mostherberg waar ik door gelukkig toeval terechtkom. En de derde dag een zure rug van slapen op de bank van een ‘stuberl’  omdat we de eigenaar en ik allebei vonden dat t te koud en te nat was om te kanperen. Verder moeie voeten en benen de eerste dagen. En koppijn van te weinig (water) drinken. Allemaal te verhelpen. Niks bijzonders.

20160713_142311Ik word vaak wakker ‘s nachts, allemaal zulke vreemde plekken: op de camping, in de mostherberg, op de bank bij de café eigenaar. Elke keer als ik wakker word weet ik dat ik stevig gedroomd heb. Ik krijg ze alleen niet te pakken.

Jammer, want zo weinig bijzonder als t buiten is, zo wild is t blijkbaar binnen.

  5 Comments

 1. Wat maak je toch bijzondere verhalen mee en lijk je de natuurelementen te trotseren als een jonge jongleur. Ballen vallen en maar doorgaan. Zo lang niet met je gesproken en zo vaak aan je gedacht. Zelfs nog mails aan je verzonden blijkbaar naar een fout e-mailadres. Als je terug bent, zi en spreek ik je graag. Dordrecht? Een fantastische vervolg van je reis gewenst. Liefs, Tineke

  • Ik trotseer en jongleer. Jong geleerd is oud gedaan. Ik herinner me dat ineens weer. Dat wat je jong (af)leerde ook later moet blijven of weer gaan doen

 2. Nou, Wim, een zure rug en hoofdpijn? Je had toch niet teveel liters bier op toen je het verslag opmaakte? Maar neem met een gerust hart op tijd een lekker biertje.

  groet Jan.

 3. ‘want zo weinig bijzonder als t buiten is, zo wild is t blijkbaar binnen’

  t kan niet WEZEN dat het niet bijzonder is daar BOITEN…

  Gr. uit Breda!

  • Nee dat is waar. Het is ook bijzonder en toch is het allemaal ook ‘gecontroleerd ‘
   Dat is nodig omdat ik ook steeds verder moet en daarop voorbereid moet zijn. Dat maakt de uitwerking minder bijzonder. Itt mijn dromen@:)

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.beinginmotion.eu/linz-voorbij
Twitter