Donatie doen? Klik hier!

    language

  • Nederlands
  • English
Navigation Menu
Is het nog ver?

Is het nog ver?

By on aug 1, 2018 in Blog | 0 comments

“Is het nog ver?”, vraagt de kleine jongen, terwijl hij opkijkt naar zijn vader. Hij houdt die grote hand stevig vast.  “Nee, niet ver meer”, antwoordt de vader. Hij versnelt zijn pas en de kleine jongen volgt hem, een beetje buiten adem. “Als we er eenmaal zijn, is het goed”, zegt de vader. Allemaal omdat hij zo van hem houdt.

“Is het nog ver?”, vraagt de kleine jongen, terwijl hij opkijkt naar zijn vader. Zijn kleine hand ligt vertrouwend in die grote hand. “Het is nog een eindje”, antwoordt de vader, “maar we volgen dit pad en het zal ons brengen waar we heen gaan”. Hij houdt zijn pas in en de kleine jongen ademt opgelucht. Allemaal omdat hij zo van hem houdt.

“Is het nog ver?”, vraagt de kleine jongen, terwijl hij opkijkt naar zijn vader. Zijn kleine hand ligt veilig in die grote hand. “Ver?”, antwoordt zijn vader, “niets is ooit ver”. Hij tilt de jongen op en zet hem op zijn schouders. “Kijk om je heen”, zegt hij, “ruik de bomen en het gras, voel de zon op je gezicht, de wind in onze haren. Terwijl we gaan zijn we er al”. De kleine jongen kijkt en voelt en ruikt. Er is vreugde in zijn ogen. Zijn vader draagt hem. Allemaal omdat hij zo van hem houdt.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.beinginmotion.eu/is-het-nog-ver
Twitter