Donatie doen? Klik hier!

    language

  • Nederlands
  • English
Navigation Menu

Het is een mooie herfstdag, ook nog een zondag. In het Mastbos bij Breda betekent dat file-lopen. Waarschijnlijk is dat zo in elk bos in Nederland vandaag. Ik vind dat geen aanmoediging om een lange tocht te maken, wél om dat filmpje te maken dat ik beloofde. Het staat hieronder. Stoor je niet aan de bewegende beelden!

Eigenlijk is de muziek die ik eronder heb gezet minstens voor de helft aanleiding om dit te maken. Muziek die ik graag wil delen, zó mooi. Hij komt recht bij me binnen, diep onderin mijn buik. Een pijn van ontroering, van verlangen, van heimwee. Een zoete pijn die gisteren en morgen samenbrengt in vandaag. Een warme en troostende hand op je buik helpt daarvoor, precies daar waar je het voelt.

Dan nog een bericht: het kastanje diner is verzet naar zaterdag 5 november. Herkansing voor degenen die afgelopen zaterdag niet konden komen.

    2 Comments

  1. Prachtig Wim!

  2. mooi Wim

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.beinginmotion.eu/een-rustige-herfstdag
Twitter