Donatie doen? Klik hier!

    language

  • Nederlands
  • English
Navigation Menu

Ik vertelde aan het begin van mijn reis over de ambivalentie die ik af en toe ervaar in relatie tot Duitsland en Duitsers. Zeker daar waar het gaat om functionarissen. Daarvan is, uiteraard, niets uitgekomen. Net zo gastvrij als de Ier, zo nieuwsgierig als de Engelsman, zo babbelig als de Spanjaard, zo vlot als de Belg. En dat dan ook nog door elkaar. En de functionarissen waren het prettigst van allemaal. Alleen geen onmogelijke vragen stellen.

Het zal uiteindelijk wel zijn zoals Deborah mij in een reactie liet weten. Mensen reageren op mij, mijn manier van doen, ik op hen en samen komen we tot die mooie mix van interactie.

Je moet ze wél tegenkomen natuurlijk.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.beinginmotion.eu/duitsers-en-zo
Twitter