Donatie doen? Klik hier!

    language

  • Nederlands
  • English
Navigation Menu

Doe mee!

Een langzame reis als deze is gecompliceerder dan een snelle reis. Langzaam reizen kost tijd. Langzaam is vaak ook meer doordacht, langdurig en waardevol dan het ‘snelle verhelpen’. logo stichting vluchteling.jpgEen langzame reis en langzame waarde staan in schril contrast met de moeizame, gevaarlijke en trieste tocht die vluchtelingen moeten maken. Zij zoeken een veilig heenkomen, vaak in het Europa dat ik aan het verkennen ben. Zij horen ook bij dat Europa, bij die identiteit. Alle inkomsten die ik met mijn activiteiten bij elkaar breng gaan naar hen via de Stichting Vluchteling.

Volg mijn blog

Wil jij je verbinden aan het thema van deze wandeling? Door jouw verhalen en inzichten te verbinden aan mijn eigen gedachten. Je steunt de reis mentaal al enorm als je deel wil worden van mijn blog. Gewoon even hiernaast op deze pagina op volgen klikken en je krijgt alle updates en kunt ook zelf je verhalen er op kwijt.

Paden overwegen

De wandeling van Ierland naar Istanbul wordt in etappes gelopen. Bij de start van de wandeling verscheen het e-essay “Identiteit verkennen”, daarna in 2015 en 2016 de twee delen die het verhaal van Ierland/Engeland en van Nederland/Duitsland vertellen. Deze zijn op aanvraag te krijgen. Hier vind je het volgende deel, de weg van Passau naar Belgrado: “Paden overwegen“. Alle delen samen vertellen een verhaal over het verlaten van je thuis, het verlies van zekerheden en het verlangen naar verbinding. Het boek is gratis te downloaden via onderstaand downloadknop. Een donatie van 10€ is welkom. Doneren kun je via de donatiemogelijkheid in de zijbalk van deze pagina.

 

Twee boeken voor twintig.

In aanvulling op het boek “In Beweging Zijn” kun je ook nog het boek “De eindeloze reis” gratis downloaden. In 2012 liep Wim al de drie maanden durende tocht vanuit zijn voordeur in Breda naar Santiago de Compostela. Het e-boek “De eindeloze reis” is het verhaal van die tocht. Een inspirerende en vaak ook confronterende ervaring. De foto’s, inzichten en verhalen maken “De eindeloze reis” tot een prachtig full colour boek. Je kunt in het onderstaand formulier je email adres invullen en dan wordt er een downloadlink naar je mailbox gestuurd. Een donatie van 20 € is welkom. Betalen kun je via de donatiemogelijkheid in de zijbalk van deze pagina.

 

Jij vraagt, ik antwoord

Tijdens de reis ben ik jouw wandelcoach. Stuur mij een persoonlijke coach- of levensvraag die je door mij tijdens de wandeling -op een bepaalde dag- beantwoord wil zien. 30€ voor een antwoord dat je echt verder helpt! Voor meer informatie over wandelcoaching, kijk op www.currents.eu Betalen kun je via de donatiemogelijkheid in de zijbalk van deze pagina.

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.beinginmotion.eu/doemee
Twitter