Donatie doen? Klik hier!

  language

 • Nederlands
 • English
Navigation Menu

De reis door Ierland is tot een einde gekomen bij het beginpunt (!) van de Wicklow Way in Dublin. Verdekt opgesteld tussen alle wegwijzers en bordjes die klaar liggen om de zomerfeesten in Dublin van start te laten gaan.

20140624_181333

Het is een bijzondere en soms wonderbaarlijke ervaring. Zo veel dingen zijn er gebeurd die ik niet eens in mijn blog heb kunnen noemen. Die nog in mijn binnenste sudderen en waarvoor ik nog geen woorden heb gevonden om ze te benoemen of te beschrijven. Binnenkort, hoop ik.

Dank je wel aan alle prachtige Ierse mensen die ik ontmoet heb, op de weg, in de pubs of bij jullie thuis. Jullie zijn zo vriendelijk en gastvrij. May we meet again!

Over twee weken, op 23 juli, vertrek ik naar het Lake District in noord Engeland om 300 kilometer van westkust naar oostkust te lopen, over de in Engeland overbekende Wainwright Way. Bijna had ik de Monarch’s Way gelopen, in zuid Engeland. Overgehaald door vrienden die zeggen hoe mooi en historisch dit pad is. En hoe ze mij langs alle kanten zullen steunen tijdens de wandeling. Probleem is, het pad is 900 kilometer lang. Hoeveel ik ook houd van de afstand, het is teveel voor deze zomer. Ik houd het echter in gedachten, als een uitnodiging voor een nieuw mooi project en de mogelijkheid om weer naar Engeland te gaan.

 

  1 Comment

 1. Van het pad in Engeland heb ik ook een stuk met mijn vader en zijn wandelvrienden gelopen. Prachtig mooi het Lake District, geniet!

  Liefs,
  Suzan

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.beinginmotion.eu/dag-ierland-hallo-engeland
Twitter